Om Brunata

Brunata som arbeidsplass

Hos Brunata strever vi etter å ha et attraktivt arbeidsmiljø som tiltrekker, utvikler og fastholder dyktige og engasjerende medarbeidere. Vi har stort fokus på medarbeidertilfredshet, på samme måte som at faglig og personlig utvikling også er viktig for oss.

Vi er en virksomhet i utvikling hvor vi konstant utvikler nye produkter og tjenester til gagn for kundene våre. Vi har mange jobbfunksjoner, og det er stor variasjon i arbeidsoppgavene, hvilket gir deg en god mulighet for å gjøre karriere hos oss – uansett om din ambisjon går i retning av ledelse eller spesialist. Og det spiller ingen rolle om du har en akademisk bakgrunn, er en dyktig tekniker eller administrativ medarbeider. Det viktigste er at du kan gå god for verdiene våre:

  • Vi er et forpliktende fellesskap
  • Vi er alltid i utvikling
  • Vi kan, vil og tør

I dag har vi mer enn 400 ansatte som jobber hver dag for å oppnå virksomhetens misjon. Vår misjon er å levere løsninger som gjør det mulig for eiendommer å utnytte deres energiressurser best mulig og på denne måten bidra til en grønnere verden.

Hovedparten av våre medarbeidere jobber i Danmark, men vi er også representert i flere europeiske land, bl.a. Italia og Slovenia.

Vi kan tilby deg en suksessfull arbeidsplass med sterke verdier, hvor utvikling av virksomheten og medarbeiderne går hånd i hånd.