Vi gjør en forskjell

Historie

Brunata er et dansk familieeid virksomhet med mer enn 100 års erfaring i å levere løsninger som optimaliserer og reduserer boligers og bygningers energiforbruk. Med 100 års erfaring var vi blant de første til å utvikle og levere varmefordelingsmålere i Danmark.

Helt siden virksomheten ble grunnlagt, har Brunata vært pioner innen måling og fordeling av eiendommens energiutgifter. Vi bruker løpende ressurser på å utvikle nye løsninger til gagn for kundene våre. Derfor har vi et teknologisk forsprang. For eksempel inneholder våre varmefordelingsmålere en patentert teknologi som gjør dem til markedets mest presise varmemålere. 

I dag legger vi stor vekt på å gjøre alle former for eiendommens energidata forståelige og lett tilgjengelige for både beboere, forretningsførere, energirådgivere, vaktmestre osv. Dette gjør vi gjennom lettforståelige forbruksregnskaper og utallige forskjellige online løsninger som presenterer energidata på en lett og oversiktlig måte.

Når vi prater om energidata har vi to forskjellige forretningsområder som kan kombineres og integreres ut fra kundens behov.

  • Forbruksdata: Her snakker vi om vann, varme og strømforbruk hvor vi hjelper forretningsførere, boligeiere og beboere med nøyaktig forbruksmåling, rettferdig fordeling av forbruksutgiftene og rettidige forbruksregnskaper.

  • Eiendomsdata: Disse dataene vedrører eiendommens forhold, for eksempel data om eiendommens varmeanlegg og inneklima. Her hjelper vi forretningsførere, varmemestre, boligeiere og beboere med å optimere eiendommens totale energiforbruk og forbedre eiendommens inneklima.

Vår strategi er å sammensette fleksible løsninger, skape tillit til resultatene og levere løsninger som gjør det mulig for våre kunder å utnytte eiendommens energiressurser best mulig, og gjennom dette bidra til en grønnere verden.

Siden 1990 har vi opprettet datterselskaper, partnerskaper og salg gjennom en rekke agenter i flere europeiske land, bl.a. Italia, Slovenia og England. Og i dag selges løsningene våre i mer enn 15 land.